+31 (0)499-375 500
info@sott.nl

CLINICS

Home clinics

Heeft u enige ervaring met het wrappen van film of monteren van grote vlakken gegoten pvc folie? Dan kan deze clinic interessant voor u zijn. Wij leren u de basisbegin-selen en de kneepjes van het vak: Color change Carwrapping. In deze clinic wordt speciaal aandacht besteed aan de grondtechnieken van wrap-filminstallaties om problemen als omkrullen, loslaten en krimpen te voorkomen. Ook verkoop en presentatietechnieken komen aan bod.Wat wordt tijdens de Clinic behandeld?

  • Kleurkennis
  • Voordat je begint: inschatten van de klus
  • Extreem rekken en trekken bij te grote oppervlakken
  • Grote vlakken droog monteren zonder verkleuringen
  • Spiegels wrappen zonder om te krullen
  • Geulen en diepe knikken
  • Randen afwerken
  • Hoeken afwerken
  • Nabewerkingen
  • Presentatie, prijsopgaves en offertes
Prijs p/p: € 0,00

Inclusief gebruikte folie
Inclusief notitiemap
Inclusief koffie, thee en fris

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuwe clinic is?

Contact persoon: 
Telefoon nr:
Email address:  

Deze clinic vindt plaats in Best(NB) Nederland, in het trainingscentrum van SOTT.

Windowfilm monteren (op bolle achterruiten van auto’s)


Een achterruit tinten binnen 15 minuten is heel normaal; mits u weet hoe dat moet. Deze training is hier voor. Wij leren u de regelgeving in Nederland en waar u op moet letten tijdens het montageproces. Daarbij oefent u met verschillende folies om feeling te krijgen met de speciale krimptechniek. En geloof ons, er gaat een wereld voor u open als u merkt hoe makkelijk dit gaat.De clinic bestaat uit 1 dagdeel
09:00 - 13:00

Onze clinics vinden te alle tijde plaats in Best (NB)Prijs p/p: € 0,00
Inclusief gebruikte folie
Inclusief notitiemap
Inclusief koffie, thee en fris

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuwe Training is?

Contact persoon: 
Telefoon nr:
Email address:  

Deze Training vindt plaats in Best(NB) Nederland, in het trainingscentrum van SOTT.Al meer dan 19 jaar organiseert SOTT trainingen en clinics voor de professionele Signmaker, Windowtinter, Carwrapper en voor haar distributeurs. SOTT geeft hoofdzakelijk trainingen in hun eigen vestiging in Best(NB), Nederland. Maar in opdracht van distributeurs worden geregeld trainingen naar behoefte wereldwijd gegeven.

SOTT is er van overtuigd dat kennis de 1e stap is naar een succesvol bedrijf in plaats van snelle verkoop en altijd maar goedkoop. Daarom helpt SOTT graag met kennisoverdracht.

SOTT adviseert dus elke Signmaker, Windowtinter en Carwrapper om eens te kijken of er bijscholing nodig is. Wij staan in ieder geval voor u klaar. U weet ons te vinden.Geautoriseerd dealer van SOTT produkten en diensten