DigiPrint™ Glass decor Film™ - leverbaar in drie soorten


Zonder problemen te snijden met een snijplotter tot in de kleinste details

Gewoon droog te monteren dankzijn micro airchannels

Perfect te beprinten met alle soorten printsystemenDe DigiPrint™ Glass decor Film™ series bestaan uit 3 verschillende soorten hoogwaardige films met lange levensduur zonder te krimpen, scheuren, schilferen enz. Maak hieronder je keuze

DE ALL-ROUNDER

  • Mooie egale face film; print zeer mooi.
  • Blijft volledig vlak in elke printer
  • Solvent belijming
XC-1200 EtchedGlass is een grijsachtige doorzichtige PVC film met een zeer fijn kristal effect.
Deze zachte flexibele polymeerfolie is zowel op glas alsook op kunststof te gebruiken en monteert zeer gemakkelijk. De permanente solvent belijming vergeelt niet na jaren van blootstelling aan zonlicht en wanneer de folie verwijderd wordt, blijft er geen lijm op de ondergrond achter.
Het fijne kristal effect zorgt voor een mooie geëtst glas uitstraling en maakt grote oppervlakken minder saai en ’vlak’ dan gewone matte inkijkwerende glasdecor folies.

HOERA! PAS GEBOREN:

HET BROERTJE VAN DE XC-1200

  • Onzichtbare micro luchtkanalen
  • Mooie egale face film; print zeer mooi.
  • Blijft volledig vlak in elke printer
  • Solvent belijming
Eindelijk een goede Etch-folie die perfect droog geplakt kan worden!
Ideaal voor uitgesneden figuren en details die op het glas geplakt moeten worden.

Deze film heeft dezelfde specificaties als de XC-1200 versie, behalve dat de lijmlaag voorzien is van zeer kleine luchtkanalen. Wanneer teksten of figuren zijn gesneden en deze daarna met applicationtape op glas moeten worden aangebracht, gaat dit verbluffend makkelijk.
De film kan dus gewoon droog gemonteerd worden zonder dat er luchtbellen ontstaan. Kleine gesneden details zijn geen probleem. De micro luchtkanalen zijn onzichtbaar na montage.

BEVROREN IJSKRISTALLEN


  • Grof ijskristallen effect
  • Printbaar
Hoogwaardige flexibele gegoten PVC-film met grove pigmenten die een ijskristaleffect creëren. Deze film krimpt niet, maakt uniform printen van hoge kwaliteit mogelijk en wordt niet beïnvloed door de inkt. U kunt nu eenvoudig een reeks gekleurde Frosted Crystal maken door de film met de gewenste kleur af te drukken. Deze film blijft mooi en plat op uw printer dankzij de vochtbestendige voering.

Interessant:

Wanneer een snelle installatie gewenst is, met een gegarandeerde goede hechting, adviseren wij SOTT  Right-On applicatievloeistof 600-Z0314 te gebruiken. Deze zorgt voor een extra goede hechting door de speciale bevochtigers en gaat 3 minuten hechten.
Laden
Laden