PremiumShield Elite SH PPF Film -76cm+Licence

Artikel-Nr. PSH-3495-76R
PremiumShield® Elite SH lakbeschermingsfilm is 's werelds beste lakbeschermingsfilm. Rolbreedte: 76cm 2-layer PU System Afname: per rol - met snijlicentie Rollengte: 30m Uniek: AUTOMATISCH Self Healing PremiumShield® Elite SH gaat verder dan andere PPF films: het is letterlijk AUTOMATIC SELF
Dieser Artikel ist auf dem Weg zu unserem Lager. Auf Lager Auf Lager
Preis
€ 1.285,80
Preis per Rol
excl. Steuern
Möchten Sie wissen, wann es auf Lager ist? Rufen Sie uns an.
Beschreibung

PremiumShield® Elite SH lakbeschermingsfilm is 's werelds beste lakbeschermingsfilm.


Rolbreedte: 76cm

2-layer PU System
Afname: per rol -met snijlicentie

Rollengte: 30m

Uniek: AUTOMATISCH Self Healing

PremiumShield® Elite SH gaat verder dan andere PPF films: het is letterlijk AUTOMATIC SELF HEALING. Lichte krassen trekken vanzelf weg zónder er iets aan te hoeven doen dan alleen maar kijken. Binnen enkele minuten is het oppervlak weer zo glad als voorheen!

PremiumShield® Elite SH combineert uitstekende elastische eigenschappen en optische helderheid met een hoge weerstand tegen inslag, stoten en wrijving. 
Tevens is het bestand tegen degradatie door UV-straling, tegen verkleuring en barsten. PremiumShield® Elite SH is perfect toe te passen op gladde oppervlakken zoals autolak en laat zich makkelijk vervormen op convexe en concave rondingen.
Door zijn superieure eigenschappen zoals extreem helder, bestand tegen chemische vloeistoffen gecombineerd en zijn stoot- en steenslagwering, heeft deze film levenslange garantie.
De beste in zijn soort: LEVENSLANGE GARANTIE
PremiumShield® dé marktleider op het gebied van lakbescherming voor uw voertuig. PremiumShield® is wereldwijd getest en de resultaten bewijzen keer op keer dat onze producten tot de helderste en sterkste lakbeschermingsfolies op de markt behoren. We zijn hier zo zeker van dat PremiumShield® Elite-SH een LEVENSLANGE GARANTIE heeft.
Let op: deze rol bevat een snijlicentie!
Een snijlicentie van PremiumShield geeft kosteloos toegang tot alle digitale snijpatronen die in het snijprogramma CutStudio beschikbaar zijn. Deze rol bevat zo'n licentie. Wél dien je het snijprogramma in je bezit te hebben.  De licentie telt de aantal verbruikte meters van de aangekochte rol. Zodra de rol opgesneden is, vervalt de licentie. Bij aanschaf van een nieuwe volle rol, krijg je dan weer een nieuwe snijlicentie.
Heb je het snijprogramma CutStudio nog niet?
Het speciale snijprogramma van PremiumShield is nodig om gebruik te kunnen maken van de licentie en de snijpatronen. Klik hier voor mee informatie daarover.
EIGENSCHAPPEN
 • 150 micron dik
 • 2 lagen PU
 • Ultra gladde en hoogglanzende toplaag
 • Elastisch en vervormbaar tot 435%
 • Automatisch zelfhelend
 • Kras-, stoot- en steenslagbestendig
 • Vuilafstotend
 • UV bestendig
 • Schilvert, breekt of scheurt niet
 • Bestand tegen chemicaliën
 • Levenslange garantie
De State-of-the-Art productietechniek zorgt voor bijzondere eigenschappen. 
Door een nieuwe, gepatenteerde heldere toplaag te combineren met een beproefde alifatische polyurethaanhars is PremiumShield® Elite SH dé ideale beschermfolie voor elk oppervlak.
Image title
Meer dan slechts auto’s
PremiumShield® heeft reeds de OEM-status bereikt en wordt af fabriek gemonteerd op voertuigen over de hele wereld. 
Niet alleen auto’s profiteren van de optimale bescherming die PremiumShield® biedt. Elke dag worden wereldwijd jachten, jetski’s, sneeuwscooters, motoren en andere voertuigen voorzien van deze hoogwaardige onzichtbare beschermlaag.

*Met een levensduur van ’levenslang’ wordt de tijd bedoeld vanaf installatiedatum van PSH-3495 op een bepaald voertuig en zo lang als deze in het bezit is van dezelfde eigenaar. Anders is de levensduur 10 jaar.
Bewertungen (0)
Es gibt noch keine Bewertungen.
  Laden
  Laden