Hooglanzende PPF
Matte PPF
Zwarte PPF
Smoke tinten PPF
Carbon PPF
Plot programma

WAAROM COVRGARD® PAINT PROTECTION FILM? 

COVRGARD® PAINT PROTECTION FILM (PPF) IS DE BESTE OPLOSSING OM UW VOERTUIG TE BESCHERMEN 
TEGEN DE ONTBERINGEN VAN HET DAGELIJKS RIJDEN

1.  Lakbescherming

Moderne autolakken zijn erg kwetsbaar voor steenslag en kleine krasjes door eenvoudig dagelijks gebruik. Door COVRGARD® lakbeschermingsfolie aan te brengen, kunt u ervoor zorgen dat uw auto er langer 'zo goed als nieuw' uit blijft zien, terwijl het onderhoud nóg eenvoudiger wordt.

2.  Zelfhelend en hydrofobisch

De innovatieve ultra heldere coatingtechnologie die op COVRGARD® 
PPF-producten wordt gebruikt, biedt zowel zelfherstellende als super hydrofobische voordelen voor het oppervlak, terwijl de gladde hoogglanzende afwerking behouden blijft.

3.  Bescherm uw investering

Wanneer COVRGARD® Paint Protection film op uw voertuig is aangebracht, blijft de lak in topconditie en 'als nieuw'. Dit komt de (rest)waarde ten goede. Ideaal dus wanneer u uw voertuig wilt inruilen of verkopen.

4.  Onzichtbaar

'Zoek en je zult vinden' zeggen ze. Maar als je het niet weet, dan zul je nooit zien! COVRGARD® Paint Protection Film beschermt uw autolak optimaal, terwijl het vrijwel onzicht- baar blijft en zelfs de hoogglans van het oppervlak verbetert.

In een high-end markt waar louter kwaliteit en perfectie geldt, is er maar één plek vrij voor het allerbeste product. Dan is de vraag: wanneer is iets ’het beste product’?

Het antwoord is simpel: 
Alléén wanneer het aan vijf criteria voldoet. Niet aan één of twee. Nee, alles of niets.
Niemand dacht dat het nóg beter zou kunnen. Maar niets is minder waar! 

Met zijn ervaring is het Keith Mansfield* gelukt om ppf naar een niveau te tillen waar geen ander merk aan voldoen kan. Voor hem waren vijf criteria van cruciaal belang. Hij ontwikkelde een nieuw product onder de naam CovrGard.


Dit nieuwe foliemerk paint protection films, waarbij hij de scepter zwaait, is van een geheel nieuwe generatie en voldoet in alle opzichten aan de eisen die de autoindustrie,superjacht-industrie en OEM-industrie stellen.

* Meer informatie, onderaan de pagina.

Eigen State-of-the-Art patronen studio

CovrGard heeft wereldwijd ervaren patroonmakers werkzaam. Maar uniek is de eigen designstudio, gevestigd in het Midden-Oosten. Waarom daar? Alle nieuwe en aankomende auto's zijn daar makkelijk beschikbaar. Speciale contracten geven CovrGard direct toegang tot de meest exclusieve merken en modellen en kunnen in de speciale studio tot in detail gedigitaliseerd worden. Een ander pluspunt is dat de hoofdontwerper (Haris Besic) reeds jaren ervaring heeft in het maken van patronen bij een voormalig ppf fabrikant, dus heeft hij een team van ontwerpers gerekruteerd en opgeleid die volgens dezelfde strenge normen werkt om nieuwe perfect passende patronen in de database te brengen.

Nieuwe generatie ppf films

CovrGard is verder gegaan dan de bekende ppf films van nu. Het is een verademing voor installers; die hoeven niet bang te zijn om de film per ongeluk te ’verklooien’ bij correcties. CovrGard film is makkelijk te monteren, te corrigeren en weer terug te leggen zonder lijmstrepen. Het gaat sneller hechten bij de randen na montage en er ontstaat geen silvering bij het ophalen en terugleggen. Maar het allerbelangrijkst: het is blijvend glashelder en is niet geelachtig op een witte ondergrond. Ook niet na enkele maanden.
 • Makkelijker en sneller te monteren 
 • Volledig glashelder
 • Krassen trekken weg na 15 minuten
 • Geen lijmstrepen
 • Zeer hydrofobisch
 • Dichtere topcoat
 • Wordt niet geel
 • Vuil trekt niet in de toplaag

Snijpatronen die écht passen. Maatwerk!

Snijpatronen zijn een must in de ppf wereld. Echter, ze moeten wel passen. Thans worden in China universele patronen gemaakt en verkocht aan veel verschillende foliemerken die nu ineens snijpatronen beschikbaar hebben. Echter, deze kunnen nooit exact aansluiten en perfect passen, aangezien de elasticiteit van een type film van elk merk anders is. De patronen van CovrGard zijn als een kostuum, op maat gemaakt door een kleermaker. Die houdt rekening met de eigenschappen van de stof en het figuur van de drager. Dát maakt het verschil van een goed patroon. En dat verschil is CovrGard.

Unieke bibliotheek snijpatronen

CovrGard heeft een groot assortiment snijpatronen waarin de meest uiteenlopende auto's beschikbaar zijn. Elke week worden nieuwe modellen toegevoegd. De bibliotheek is vanuit het speciale snijprogramma te downloaden en naar wens aan te passen en lokaal op te slaan. Bijzonder is het assortiment vrachtwagens dat ook beschikbaar is. CovrGardloopt hiermee voor op de concurrentie.

Ongekende service: direct contact met de patroonmakers

CovrGard weet wat er in de autowereld leeft. Maar u ook! En CovrGard luistert. Daarom hebben dealers van CovrGard de mogelijkheid om contact te leggen met de patroonmakers en daar hun patroonwensen kenbaar te maken. Hierdoor kan CovrGard snel schakelen en nieuwe of aangepaste patronen toevoegen aan het assortiment.


Heden ten dage zijn er meerdere ppf merken en ook zijn er meerdere typen snijsoftware. Maar niemand heeft die kennis en ervaring van deze grondlegger en steeds meer installateurs ondervinden de problemen van slecht passende patronen. Ook is er vaak geen goede up-to-date patronen- bibliotheek en ervaren zij slechte service.

DE VERSCHILLENDE Soorten PPF VAN COVRGARD

Image slider


Met een uitstekende helderheid en een superieure glansdiepte, gekoppeld aan een zeer slijtvaste en afstotende toplaag, kunt u er zeker van zijn dat een voertuig jarenlang in showroomconditie zal blijven. 


Matte autolakken zijn kwetsbaar en bijzonder moeilijk te onderhouden. Neem die hoofdpijn weg door onze speciale matte beschermfolie te laten installeren.
De satijnmatte glansgraad komt overeen met die van matte autolak. Speciaal ontwikkeld om kwetsbare oppervlakken te beschermen en te behouden. 


Of u nu op zoek bent naar een coole uitstraling of een verweerd 'pianozwart' oppervlak wilt opfrissen, de glans- graad van onze zwarte film is ongekend.


Gebruik onze hoogwaardige TPU protectionfilm met smoketint wanneer koplampen en achterlichten steenslag- en krasbestendig moeten worden inclusief een high-end getint effect.


CovrGard CRBN is een hoogwaardige folie die 'Carbon Look' geeft en tegelijkertijd ook is ontworpen om kwetsbare oppervlakken te beschermen tegen beschadigingen door stoten en schuren. ontworpen om kwetsbare oppervlakken te beschermen tegen schade veroorzaakt door stoten en schuren. 


Perfect passende patronen digitaal snijden

Ons softwareprogramma genaamd COVR GRAFX is een innovatief snijprogramma met een alsmaar groeiende database van perfect passende patronen van voertuigen. Door jarenlange ervaring in het maken van patronen weten wij, door middel van geavanceerde 3D technologie in combinatie van de traditionele methoden, dat deze patronen gegarandeerd passen.
Het gebruiksvriendelijke softwareplatform zit boordevol geavanceerde functies, waaronder de mogelijkheid tot 'AutoNest', waarmee kostbare tijd wordt bespaard bij de verwerking en waarmee materiaalverspilling wordt tegen- gegaan. De 'AutoWrap' functie geeft u ook de mogelijkheid om meer materiaal toe te voegen aan elke rand van het patroon - vooral handig als bijvoorbeeld een grotere dekking nodig is of bij het 'wrappen' van een glanzend oppervlak 
naar mat.

Met directe toegang tot ons ervaren patroonteam, heeft u als eerste toegang tot de nieuwste patronen en bent u  altijd de concurrentie voor. Bovendien kunt u, indien nodig, speciale voertuigwensen aanvragen, zodat u uw klanten nóg beter kunt helpen.
 • Pasklare snijpatronen = geen snijrisico in de autolak
 • Keuze uit ’wrap’ en ’non-wrap’ patronen
 • Bibliotheek met alle moderne voertuigen
 • Mogelijkheid om bestaande patronen te veranderen
 • Mogelijkheid om patronen op te slaan op je computer
 • Géén snijkosten! Bij elke volle rol ontvangt u een snijlicentie
 • Makkelijk te bedienen interface
 • Helpdesk aanwezig bij vragen


Keith Mansfeld
* De grondlegger
Zo’n 20 jaar geleden bestonden er slechts twee merken PPF. Bij het beste en succesvolste merk van die twee, was een Engelsman genaamd Keith Mansfield verantwoordelijk voor het ontwikkelen van iets revolutionairs: snijpatronen van auto’s die met speciale software uitgesneden konden worden met een snijplotter. 
Na meerdere merken op de kaart te hebben gezet en als general manager werkzaam te zijn geweest voor de gebieden EMEA, was het nu tijd om zijn eigen visie verder te ontwikkelen. 
En zijn visie heeft een naam. CovrGard.
Contact


SIGN O' THE TIMES BV  •  De Donge 7
5684 PX Best  •  The Netherlands
Phone: +31 499 375 500  •  Email

Office hours : Mon-Fri 8:30-17:00  
Counter sales:  Mon-Fri  9:00-15:00
Orders staring from € 250,- ex. VAT
no € 17,50 small order charge (in NL).
Click here for more info on shipping costs.

© Copyright 2024 Sign o' the Times. All rights reserved. Powered by Sana Commerce.
Contact
SIGN O' THE TIMES BV  •  De Donge 7  •  5684 PX Best  •  Nederland
Phone: +31 499 375 500  •  Email

Office hours: Mon-Fri 8:30-17:00  •  Counter sales: Mon-Fri 9:00-15:00
Orders from € 250,- ex. VAT no € 17,50 small order charge (in NL).
Click here for info on shipping costs.
Nieuwsbrief
Schijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

© Copyright 2024 Sign o' the Times. All rights reserved. Powered by Sana Commerce.