Cut Studio cutting software for PremiumShield film

Item No. PS-CUT STUDIO V3
0 reviews Write a review

INTERESTING:

 • We also deliver films and films in shorter rolls for a good price!

 • Tools in larger quantities are cheaper!


Perfect passende snijpatronen Nooit meer snijden op de auto- of motorlak! Bespaart 20% in verbruik De snijsoftware Cut Studio V3 van PremiumShield® geeft u de mogelijkheid om makkelijker, sneller en efficiënter te werken. Buiten het feit dat er niet meer op de auto gesneden hoeft te worden (wat veel
This product is on order. Delivery within 3-5 business days!
Price
€ 485,00
price per Stuk
excl. tax
Order in larger quantities for a better price
1 Stuk € 485,00 Per stuk
Do you want to know when it's in stock? Call us
Description

Perfect passende snijpatronen

Nooit meer snijden op de auto- of motorlak!

Bespaart 20% in verbruik


De snijsoftware Cut Studio V3 van PremiumShield® geeft u de mogelijkheid om makkelijker, sneller en efficiënter te werken. Buiten het feit dat er niet meer op de auto gesneden hoeft te worden (wat veel tijd kost en ook nog eens risicovol is), kunt u nu snijpatronen kosteloos downloaden, samenstellen en samenvoegen zodat er geen folie wordt verkwist maar bespaard.
Onderzoek wees uit dat patronen snijden met Cut Studio V3 gemiddeld 15-20% bespaart ten opzichte van het snijden vanaf de rol uit de hand!

DIT HEB JE NODIG:


Image title
Let op: Dit snijprogramma werkt uitsluitend met de rollen PPF van PremiumShield

Zo werkt het:
U kunt de software gratis uitproberen voor een aantal dagen en maximaal 10 snijjobs.
Daarna schaft u éénmalig een sofwarelicentie aan. Bij elke volle rol PremiumShield film is een unieke snij-code bijgesloten. Deze code komt overeen met de aantal vierkante meters die op de rol zit.
U kunt dus het aantal vierkante meters snijden dat de rol bevat. Daarna stopt het snijprogramma.
Pas als je een nieuwe rol bestelt en de daarbij behorende snij-code activeert, kan je weer snijden.Hoe werkt Cut Studio V3?
Open het programma, toets de unieke snijcode (zit bij elke volle rol PremiumShield film) in het daarvoor bestemde vakje. Download het gewenste patroon, selecteer wat je nodig hebt en klik op snijden. Dat was het.


Image title
Image title
BELANGRIJK: INSTELLEN SNIJPLOTTER
 • Snij met de capsheet (beschermfolie aan de bovenkant) op de film; haal deze er dus niet af. Dit geeft een beter snijresultaat. Tijdens het snijden gaat de capsheet hier en daar loskomen en wordt 'tunneling' genoemd. Dit is niet erg, maar na het snijden moet je de capsheet wel direct verwijderen.
 • Let op de mesdruk. Die moet hoger zijn dan normaal. Test het even uit.
 • Snij met een 45- of 60 graden plottermesje.
 • Zet de snelheid zo langzaam mogelijk. De folie is dusdanig taai, dat een te hoge snelheid het mes naar boven kan drukken. 10 - 20cm per seconde is ideaal.
 • Gebruik 4 drukrollers. Zet de buitenste op harde druk en de binnenste op lage druk.
 • Haal de rol ná het snijden direct uit de plotter. Dit voorkomt 'tunneling' tussen de capsheet en de film. Berg de rol folie op door deze strak op te rollen en weg te zetten.
 • Na het snijden van de film, direct pellen. Gesneden randen kunnen weer aan elkaar gaan 'groeien' als deze niet tijdig uit elkaar gehaald worden.
 • Verwijder altijd de capsheet van de gesneden delen DIRECT NÁ HET SNIJDEN; NIET WACHTEN. Indien je wacht, krijg je de tunnels te zien in de toplaag en die gaan niet meer weg.
 • Rol de gesneden delen naar binnen op. 
 • Klaar voor gebruik!
Reviews (0)
There are no reviews yet.
  Loading
  Loading