Image title

De kip met gouden eieren heet: PremiumShield


PPF installeren is een lucratieve business    -    Het perfecte produkt voor een dankbare doelgroep


Informatie-ochtend: 10:00 - 12:00        Maximaal aantal personen: 4


Sinds 2019 is de vraag naar glasheldere beschermfolies enorm toegenomen. Wereldwijd heeft een vlucht genomen alhoewel het al vóór 2000 bestond. De grootste vraag naar steenslagwerende beschermfolies is bij eigenaren van automerken in het duurdere segment en motorrijders.
Deze groep is groot en is zuinig op zijn/haar voertuig. Ideaal dus voor de installateur om PPF te gaan monteren. Geen krassen meer, geen beschadigingen en altijd de originele lak beschermd.


Maar hoe kan je dit nu vermarkten?
Is dit iets voor jou om te gaan doen?
Wat kan je er mee verdienen?


Kom naar onze demo-ochtend

Op verschillende vrijdagen, het hele jaar door, organiseren wij van 10:00 tot 12:00 speciale informatie-ochtenden omtrent steenglaswerende folies van PremiumShield.
We laten je in het kort zien hoe makkelijk je het materiaal kan monteren en wat je er allemaal mee kan doen. Tevens gaan we in op de manier waarop je het kan verkopen, de argumenten, de vragen en antwoorden. Alles komt aan bod. Hierna kan jij perfect de keuze maken óf dit iets voor je is, of niet.

Interesse?

Indien je mee wilt doen, laat het ons even weten via een mailtje of bel even. We houden deze demo-ochtenden in kleine groepen van 4 dus vol=vol.
Aan het laden
Aan het laden