Mat citroengeel. licht gestructureerd

Art nr. RTF-SC-M8-122
INTERESSANT:
 
 • Folies en films leveren we ook in kortere rollen voor een goede prijs!
 • Gereedschappen in grotere afnames zijn goedkoper!

-bijzonder realistische structuur en voelbare textuur  -zeer gemakkelijk en snel te monteren -anti-bacterieel & schimmelwerend RenoTech UNI-SOLID COLORS zijn vervaardigd van een hoogwaardig en UV stabiel PVC en zijn bedoeld voor het wrappen en plakken van vlakke interieurobjecten zoals meubels,
Dit product gaat op bestelling. Leverbaar binnen 3-5 werkdagen!
Prijs
€ 19,50
prijs per Meter
excl. BTW
Bestel in grotere afnames voor een betere prijs
1 Meter € 19,50 Per strekkende meter
5 Meter € 18,46 Per strekkende meter
10 Meter € 15,70 Per strekkende meter
50 Meter € 13,90 Per strekkende meter
Wil je weten wanneer het binnen is? Bel ons.
Omschrijving
-bijzonder realistische structuur en voelbare textuur 
-zeer gemakkelijk en snel te monteren
-anti-bacterieel & schimmelwerend


RenoTech UNI-SOLID COLORS zijn vervaardigd van een hoogwaardig en UV stabiel PVC en zijn bedoeld voor het wrappen en plakken van vlakke interieurobjecten zoals meubels, deuren, panelen, muren enz.
De patronen zijn levensecht en lopen dusdanig door, dat er nagenoeg geen herhaling(repeat) te zien is in de lengte van de rol. 
Door de dikte van 250-300 micron is de folie hard en sterk en zorgt deze voor een goede egale dekking op licht oneffen oppervlakken. Hierdoor kunnen oude, verweerde en (licht) beschadigde oppervlakken als nieuw worden gemaakt. Laat zich makkelijk om knikken en hoeken monteren. Verwachte levensduur 30 jaar*.

Uniek: anti-bacterieel & schimmelwerend
Renotech films zijn anti-bacterieel en schimmelwerend en zijn dus bij uitstek dé folies om te verwerken in omgevingen waar met voedsel gewerkt wordt of waar hygiëne belangrijk geacht wordt.

Levensduur: 10-30 jaar
RenoTech films hebben een levensduur van 30 jaar. Wel is dit afhankelijk van diverse factoren zoals omgeving, klimaat en installatie. Zie onze informatiebladen voor meer uitleg.

Toepassingen:
 • Winkelbalies, tafels, kasten, tussenwanden en muren, pilaren, plafonds.
 • Keukenkasten, kantoormeubels, deuren, sponningen.
 • Restaurants, kinderkamers, woonkamers, slaapkamers, enz.
 • Zéér interessant voor renovatieprojecten ivm kostenbesparing!
 • Zie ook onze natuursteen-, leder- en stofpatronen
Eigenschappen en verwerking
 • Dikte: 250-300 micron
 • Lijmlaag: zeer sterk hechtend acryl solvent
 • Rollengte: 50m
 • Rolbreedte: 122cm
 • De folie is thermoplastisch, dat wil zeggen dat de folie met warmte van een heteluchtpistool zeer mooi om hoeken en knikken verwerkt kan worden.
 • De solvent belijming bevat luchtkanalen zodat ondanks de sterke kleefkracht de folie zich makkelijk laat plakken zonder dat er luchtbellen ontstaan.
TIP: wij adviseren om een speciale RenoTech training te volgen. Hier leert u alles omtrent het produkt, hoe u het kunt aanbieden aan uw klant en hoe het gemonteerd moet worden. Contacteer ons voor meer informatie omtrent deze training.

*Afhankelijk van type en locatie. Zie onze extra informatiebladen voor duidelijke uitleg.
Beoordelingen (1)
 • Top product
  Tijdens mijn stage heb ik met vele RenoTech folies gewerkt waaronder ook met deze. Hieruit zijn mooie creaties ontstaan, zo hebben we moodboards gemaakt. Deze moodboards met o.a. deze folie hebben we gepresenteerd en viel erg in de smaak. De klanten waren erg te spreken en onder de indruk van de kwaliteit van dit product.
  Aan het laden
  Aan het laden