Image title

Waarom lakbescherming?

De autolakken van tegenwoordig zijn complexer en gevoeliger voor schade dan ooit.
Autolak is gevoeliger voor steenslag geworden vanwege de geavanceerde aerodynamica en carrosserievormen. Bovendien zijn moderne auto's vaak groter dan hun voorgangers; terwijl parkeerplaatsen daarentegen vaak kleiner zijn geworden. Milieu-invloeden, schade aan het wegdek en vuil tasten de lak van auto’s voortdurend aan.

Snelheid, steenslag en stoten: de vijanden van elke investering

Image title
Dankzij PremiumShield® Surface Protection Film behoudt het voertuig zijn prachtige showroomtoestand omdat het een vrijwel onzichtbare barrière vormt die steenslag tegengaat, beschermt tegen krasjes en insectenvlekken en daarmee uiteindelijk de kostbare investering beschermt omdat het helpt de verkoopwaarde van het voertuig te behouden.


Wat is PremiumShield?

PremiumShield® produceert sinds jaar en dag Paint Protection Films (ook wel PPF genoemd) die vervaardigd zijn van een glasheldere zelfhelende polyurethaan. De State-of-the-Art productietechniek van PremiumShield® zorgt voor bijzondere en unieke eigenschappen. Deze films hebben een toplaag die uniek vuil- en krasbestendig is. Nóg bijzonderder is het feit dat lichte krassen vanzelf wegtrekken zónder er iets aan te moeten doen. Binnen enkele minuten is het oppervlak weer zo glad als voorheen!

Hoe werk het?

PremiumShield® film wordt vakkundig op de lakdelen aangebracht die kwetsbaar zijn voor beschadiging. De glasheldere film laat zich moeiteloos in de vorm van het oppervlak monteren. De kleur en uitstraling van de lak blijft 100% intact; ook wanneer de film na verloop van tijd verwijderd zou moeten worden.

PremiumShield®: Marktleider en Hofleverancier

PremiumShield® is marktleider op het gebied van het beschermen van duurzame oppervlakken op voertuigen.
Testresultaten wereldwijd bewijzen keer op keer dat onze produkten tot de helderste, gladste en sterkste beschermings-folies op de markt behoren. Daarom wordt PremiumShield® ook al jaren met succes toegepast op vrachtauto’s, motoren, jetski’s, boten, enz.
Verschillende fabrikanten laten PremiumShield® zelfs standaard, vóór aflevering, reeds in de fabriek aanbrengen.


De beste in zijn soort: Elite SH = levenslange garantie

Het topprodukt uit de PremiumShield® serie is de Elite SH. Door een gepatenteerde heldere toplaag te combineren met een beproefde alifatische polyurethaanhars, is dit produkt dé ideale beschermfolie voor elk duurzaam oppervlak.
PremiumShield® Elite SH combineert zijn uitstekende elasticiteit en unieke optische helderheid met een zeer hoge weerstand tegen chemische stoffen, vuil, steenslag, stoten en wrijving. Tevens is het bestand tegen degradatie door UV-straling, tegen verkleuring en barsten.
PremiumShield® Elite SH is perfect toe te passen op gladde oppervlakken zoals autolak en laat zich makkelijk vervormen op convexe en concave rondingen.

Door al zijn superieure eigenschappen is dit al jaren ’s werelds beste PPF film in zijn soort. We zijn hier zo zeker van dat er op de PremiumShield® Elite SH een LEVENSLANGE GARANTIE afgegeven kan worden*.
Image title
*Lees hiervoor de technische informatie en datasheet voor de condities.
Nog meer PremiumShield®

Buiten de onbetwiste Elite SH serie, heeft PremiumShield® meerdere unieke produkten die allemaal een specifieke oplossing dienen. Hieronder vindt u een beknopt overzicht. Lees voor meer informatie hieromtrent, de speciale produktfolder.


PremiumShield®
MATTE

PremiumShield® MATTE is een glasheldere steenslagwerende polyurethaanfilm met een matte toplaag. Speciaal bedoeld om matte autolakken te beschermen tegen beschadigingen.

PremiumShield®
BLACK

PremiumShield® BLACK is hét antwoord op de vraag naar een super hoogglanzend zwart oppervlak die ook nog eens kras- en stootbestendig, vuilafstotend en steenslagwerend moet zijn. Ideaal voor autodaken, motorkappen, spatschermen, enz.

PremiumShield®
SMOKE

PremiumShield® SMOKE is bedoeld om koplampen en achterlichten een wat donkerdere ’look’ te geven plus alle voordelen van bescherming tegen krassen, stoten en steenslag. De film is volledig glashelder en geeft geen vertekening in de lichtstraling.

Dealer worden; waarom interessant voor u?

Buiten de onbetwiste Elite SH serie, heeft PremiumShield® meerdere unieke produkten die allemaal een specifieke oplossing dienen. Hieronder vindt u een beknopt overzicht. Lees voor meer informatie hieromtrent, de speciale produktfolder.


ONZE SERVICES


MONTAGE- & VERKOOP TRAINING

Image title
Wij geven doelgerichte trainingen aan bedrijven die gaan starten met PremiumShield®. Zowel perfecte montages als verkoopargumenten en technische kennis komen aan bod. Ook leert u gebruik te maken van voorgesneden patronen die direct op de carrosseriedelen gemonteerd kunnen worden.

DEALER/VERKOOPPUNT WORDEN

Image title
Een erkend PremiumShield® dealer of verkooppunt wordt in ons bestand opgenomen en aanvragen worden naar u doorverwezen.
Als dealer of verkooppunt kunt u ervoor kiezen om de films zélf te installeren of u laat een erkend installateur komen die dit voor u doet. U heeft beschikking tot onze marketingfolders, flyers enz.

INSTALLER/MONTEUR INHUREN

Image title
Indien u een aanvraag heeft maar zelf de installatie en montage niet voor uw rekening wilt nemen, kunt u gebruik maken van een erkende PremiumShield® Installer. In opdracht en onder uw naam neemt deze de volledige installatie voor zijn/haar rekening.

VOORGESNEDEN PATRONEN BESTELLEN

Image title
PremiumShield® beschikt over duizenden digitale patronen van de meest actuele auto’s en motoren. Wij bieden u de service om op bestelling uw gewenste patronen te snijden en naar u toe te sturen. Ook kunt u ervoor kiezen om zélf een snijplotter aan te schaffen en deze online beschikbare patronen te snijden.
.

Neem contact met ons op en we helpen u op wegImage title
Aan het laden
Aan het laden