Image title

Image titleStage/afstuderen

Sign o' the Times BV is een leverancier van zelfklevende folies en gereedschappen voor de reklame markt en heel de Benelux. Tevens exporteert zij na het buitenland. Haar klanten zijn de reklamebeletteraars (signmakers), standbouwers, interieurbouwers, raamfolie-installateurs, car wrappers, enz. Zij bestaan al 30 jaar en is de enige leverancier die echte praktijkervaring heeft in het vak en staat dus bekend om haar goede advies en service naar haar klanten toe.

Sign o’the Times is als erkend leerbedrijf altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs. Stageplekken zijn er op alle afdelingen.

•             (junior) accountmanager

•             commercieel medewerker

•             assistent-manager internationale handel

•             logistiek medewerker


Wat vragen we van je?

Naast een klantvriendelijk gerichte houding en een flinke dosis enthousiasme voldoe je aan de volgende verwachtingen:

Je bent een enthousiast en flexibel persoon met een ‘verkoop-mind’ die graag ervaring wil opdoen op de werkvloer.

Je vindt het leuk om een klant zo goed mogelijk te helpen en weet samen met je collega’s, klanten goed te kunnen adviseren om een goed verkoopresultaat neer te zetten.

Je neemt graag initiatief en werkt zelfstandig;

Vind je het leuk om in ons team te werken en onze creatieve klanten van signmakers, reclamebedrijven, windowtinters en carwrappers te adviseren over hun aankoop? Maak je gemakkelijk contact met mensen en ben je sociaal? Dan heb je een goede keuze gemaakt!

Let op: Uiteraard laten we je niet zomaar zwemmen in het diepe! Je hebt een team achter je staan om jou te helpen groeien.


Aan het laden
Aan het laden