Raamfolie Theorietraining
16 juni 2023

Deze training is bedoeld om jou de juiste technische achtergrondkennis te geven, zodat je geheel zelfstandig de juiste folies kan adviseren en offreren.


Regelmatig worden de verkeerde raamfolies toegepast in een bepaalde situatie. De folie voldoet niet aan wat men verwachtte of nog erger: de ruit scheurt door een thermische breuk. Resultaat: hoge kostenpost, boze klant en niemand blij. Na deze training behoren deze problemen tot het verleden.


Schrijf je in!

.
.

-  Quick Links  -

Geef je voertuig een unieke look met onze carwrapfilms
Carwrap folies zijn geschikt om voertuigen of iedere andere denkbare toepassing geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een unieke look te geven. Carwrap folies zijn beschikbaar in matte, zijdeglanzende, glanzende en metallic kleuren en allerlei structuren, zoals carbon en geborstelde structuren. 

LEES MEER >

Creëer, renoveer of transformeer uw muren en meubels met CoverStyl. 
Dankzij ons systeem van thermovormbare zelfklevende folies kunnen heel wat oppervlakken zoals hout, aluminium of pvc bekleed worden.
Hotelkamers, keukens, leefruimten... Met onze bekledingsoplossingen kunt u renoveren op maat in alle ruimtes van uw woning of handelszaak, zonder luchtbellen ondanks de verfijndheid van onze bekledingen (tussen 200 en 350 μ). 
De beste oplossing om uw voertuig te beschermen tegen de ontberingen van het dagelijks rijden.
Moderne autolakken zijn erg kwetsbaar voor steenslag en kleine krasjes door eenvoudig dagelijks gebruik. Door COVRGARD® lakbeschermingsfolie aan te brengen, kunt u ervoor zorgen dat uw auto er langer 'zo goed als nieuw' uit blijft zien, terwijl het onderhoud nóg eenvoudiger wordt. 


Alle windowfilms voor vlakglas. Gebruik onze snelzoeker om jouw windowfilm te vinden.
De afgelopen tropische zomers hebben het nut van isolerende beglazing weer eens aangetoond. Maar ook voor wat ouder glas zijn er kwalitatieve oplossingen mogelijk met behulp van folie. Het spectrum windowfims is echter groter dan alleen warmtewerende glasfolies.

Printables voor Full Color Designs.
Printfolie is een speciaal soort folie waar direct op geprint kan worden. Het biedt de mogelijkheid om een design geheel naar eigen keuze af te kunnen beelden. 

Al meer dan 30 jaar het grootste assortiment!
Alle gereedschappen zijn door ons getest op functionaliteit alvorens deze op te nemen in ons programma. Er zijn verschillende categorieën aan gereedschappen, denk aan snijden, rakelen, hulpgereedschappen, toolboxes, werkplaats, schrapers enz.

DE SPECIALIST VOOR DE SIGNINDUSTRIE
Sign o' the Times BV bestaat al 30 jaar en is de enige leverancier in Nederland die de echte fundamentele praktijkervaring heeft van een signmaker, reclamebedrijf, windowtinter en carwrapper.
 
Contact


SIGN O' THE TIMES BV  •  De Donge 7
5684 PX Best  •  Nederland
Tel: +31 499 375 500  •  Email

Kantoortijden: ma-vr 8:30-17:00  
Balieverkoop:  ma-vr 9:00-15:00
Bestellingen vanaf € 250,- ex. BTW
geen € 17,50 kleinordertoeslag (NL).
Klik hier voor info over verzendkosten.
© Copyright 2023 Sign o' the Times. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door Sana Commerce.
Contact
SIGN O' THE TIMES BV  •  De Donge 7  •  5684 PX Best  •  Nederland
Tel: +31 499 375 500  •  Email

Kantoortijden: ma-vr 8:30-17:00  •  Balieverkoop:  ma-vr 9:00-15:00
Bestellingen vanaf € 250,- ex. BTW geen € 17,50 kleinordertoeslag (NL).
Klik hier voor info over verzendkosten.
Nieuwsbrief
Schijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
© Copyright 2023 Sign o' the Times. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk gemaakt door Sana Commerce.